Testamente

5.495,-

Trustpilot - Fremragende
bolig partner
watermark

Hvad indeholder et Testamente og hvorfor er det vigtigt med et testamente?

  • Vi gennemgår alle jeres ønsker til et testamente
  • Telefonmøde, hvor vi gennemgår de juridiske forhold i et testamente, med udgangspunkt i jeres ønsker
  • Vi udarbejder et testamente
  • Vi sørger for at alt er klar til underskrift af testamentet ved notar

Pris

4.495 DKK Hvis det er i forbindelse med en køberpakke
5.495,-
Inkl. moms

Vi gennemgår jeres ønsker til et testamente og sikre at testamentet bliver, som I ønsker det.

Et testamente er en skriftlig erklæring, hvori en person (testator) fastsætter, hvad der skal ske med hans eller hendes formue efter døden. Formuen kan fx bestå af penge, fast ejendom, aktier, kunstgenstande eller andre værdier.

Det er ikke et lovkrav at lave et testamente, men det kan være en god idé at have et, da det sikrer, at testators formue bliver fordelt, som han eller hun ønsker, efter døden. Derudover kan et testamente være med til at forebygge tvister og uenighed mellem arvingerne og afgøre, om en evt. ægtefælle skal sidde i uskiftet bo.

 

Hvorfor er det vigtigt at lave et testamente?

Der er flere grunde til, at det kan være en god idé at lave et testamente:

  1. Det sikrer, at testators formue bliver fordelt, som han eller hun ønsker, efter døden. Uden et testamente vil formuen blive fordelt efter de almindelige arveregler, som kan være anderledes end, hvad testator måtte have ønsket.
  2. Et testamente kan være med til at forebygge tvister og uenigheder mellem arvingerne. Uden et testamente kan der let opstå uenigheder om, hvem der skal arve hvad, hvilket kan føre til tvister og konflikter.
  3. Et testamente kan bruges til at sikre økonomisk støtte til familie og nære relationer efter døden. Hvis testator har børn eller andre nære relationer, der afhænger økonomisk af ham eller hende, kan et testamente sikre, at de får den nødvendige økonomiske støtte efter døden.
  4. Et testamente kan bruges til at sikre, at formuen bliver brugt til bestemte formål efter døden. Hvis testator har særlige ønsker for, hvad formuen skal bruges til efter døden, fx til at støtte en bestemt organisation eller til at opfylde et ønske om at bevare en ejendom i familien, kan dette fastsættes i testamentet.
  5. Et testamente kan være en god måde at sikre, at der er styr på økonomien og ejendomme, hvis testator bliver umyndiggjort. Hvis testator bliver umyndiggjort pga. fysisk eller psykisk sygdom, kan et testamente sikre, at der er styr på økonomien og ejendomme, og at der er nogen, der har ansvaret for at tage vare på dem.

I sidste ende er det op til den enkelte person at vurdere, om det er nødvendigt at lave et testamente, og hvad det skal indeholde.

Det er en god idé at overveje sine ønsker og forventninger for fremtiden, inden man beslutter sig for at lave et testamente.

Testamente

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor:

Ingen Handel - Intet salær

Hvis handlen ikke gennemføres, skal du heller ikke betale

*Er handlen betinget af eget salg eller hvis anden køber benytter sin evt. forkøbsret, opkræves der 1.500 DKK, hvis handlen annulleres. De 1.500 DKK modregnes i et evt. nyt boligkøb gennem os indenfor 3 måneder efter annulleret handel

Landsdækkende service

Uanset hvor i landet du ønsker at købe bolig, yder vi rådgivning

Personlig rådgivning

Du får en personlig boligrådgiver, som er med dig fra start til slut

Rådgivning til fast pris

Fast pris på boligrådgivning, fremfor uklare timepriser.

Sådan er processen

Udfyld vores kontaktformular
Bliv ringet op af en af vores erfarne rådgivere
Sammen gennemgår vi dit behov og videre forløb.
Du får tilknyttet personlig køberrådgiver som er med fra start til slut.
BoligPartner overtager ansvaret og sørger for, at I kommer trygt videre

Testamente

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: