Når de første tanker om ny bolig, trænger på

Boligkøb er én af de største investeringer for de fleste personer i livet, og for at hjælpe jer lidt på vej, er her et par af BoligPartners enkle råd til, hvordan processen kan blive en lille smule mere overskuelig. I er altid velkomne til at ringe til os, uanset hvor i forløbet I befinder jer, vi hjælper jer gerne på vej.

Tal om jeres idéer, forventninger, pris og krav. Jo mere præcise og afklaret I bliver desto mere målrettet kan I begynde at søge.

Banken sætter de økonomiske rammer, for de fleste huskøbere, så det er en god idé at holde et møde med dem hurtigst muligt, så I kan danne jer et overblik over jeres økonomiske budget. Her vil I ligeledes tage en snak om finansieringen af boligen, og hvordan jeres fremtidige budget vil se ud, og hvilke lån der vil være mest fordelagtige for jer, i den situation I er i.

Når I har afklaring omkring den økonomiske del, betyder det også I kan slå hurtigere til, når drømmehuset kommer på markedet, da I ikke skal vente på, at jeres bank får regnet det hele igennem for jer.

Med overblik over økonomien og jeres kriterier, kan I nu søge mere målrettet efter drømmeboligen. Det er nærliggende og starte med diverse boligportaler, men I kan ligeledes gå forbi ejendomsmæglerne i området og tage en snak om jeres behov, måske har de noget på vej ind der matcher lige netop jeres kriterier, eller I kan blive tilføjet deres køberkartotek.

I kan med fordel i starten af processen, gøre jer overvejelser om, hvem der skal være jeres rådgivere i handlen. Hvis I gerne vil have flere banker, til at give et tilbud mv. er det en god idé og sætte det i gang, så tidligt som muligt.

Såfremt I vil have en juridisk rådgiver i handlen, kan I begynde og undersøge markedet herfor. Det er ikke et krav, at man har en jurist/advokat eller køberrådgiver til at gennemgå den juridiske del af handlen, det er helt op til jer selv.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: