Mød rådgiverne

Hvem er vi?

Trustpilot - Fremragende
watermark

Hvem er BoligPartner?

BoligPartner er skabt med ideen om, at et godt omdømme kommer indefra, men bliver bedømt udefra af vores klienter.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Vi ved, at et køb af en bolig er en stor beslutning, og at det helt naturligt giver mange spørgsmål til processen.

Som erfarne boligrådgivere har vi svarene og sørger samtidig for alt det formelle, så du i stedet kan glæde dig til at starte et nyt kapitel i din nye bolig.

 

BoligPartner er medlem af DE og ansvarsforsikret for alt vores rådgivning gennem HDI, for din tryghed.  Det betyder, at må der opstå  fejl eller mangler ved vores rådgivning, vil et evt. erstatningsansvar dækkes af HDI Forsikring. Heldigvis, har vi aldrig haft brug for, at gøre brug af vores ansvarsforsikring, men der er en vigtig sikkerhed for jer som købere.

Medlemskabet af DE sikrer desuden, at vores købererådgivere løbende tilegner sig den nyeste viden på boligområdet via DE’s omfattende obligatoriske efteruddannelsesprogram.

Sabrina Maria Larsen

Indehaver

Køb af en bolig er en stor beslutning og jeg ved det helt naturligt giver mange spørgsmål til processen. Som erfaren boligrådgiver har jeg svarene og sørger samtidig for alt det formelle, så du i stedet kan glæde dig til at starte et nyt kapitel i din nye bolig. Jeg har opnået min erfaring igennem mere end 10 års arbejde med køb og salg af fast ejendom - først som indehaver af to ejendomsmæglerforretninger og sidenhen som køberrådgiver med speciale i fast ejendom, på et advokatkontor i København. En af mine fornemmeste opgaver er at skabe tryghed i processen, bevare overblikket og formidle de juridiske forhold ved din ejendomshandel på en let og forståelig måde.

Kasper Kok

Kasper Kok

Køberrådgiver

Kasper har mere end 20 års erfaring som sælger mægler. Han blev uddannet ejendomsmægler i 2006, men har nu skiftet kasketten ud og hjælper vores boligkøbere hvad enten de køber villa, sommerhus, ejerlejlighed eller boliglandbrug. Det er vigtigt for Kasper at gøre det komplicerede enkelt og nemt at forstå for hans boligkøbere, så de er fuldt oplyst til at kunne træffe de rigtige beslutninger.

Kristian Holdt

Jurist

Kristian er uddannet jurist fra Københavns Universitet og har både arbejdet med familiearveret ved både retten og et advokatkontor i København. Kristian står primært for rådgivning og udarbejdelse af al fremtidssikring i form af testamente, samejeoverenskomst, ægtepagt og fremtidsfuldmagter.

Louise null

Sagskoordinator

Louise er sagskoordinator hos BoligPartner og hjælper hovedsageligt vores købere med selve berigtigelse af bolighandlen. Dvs. udarbejdelse og tinglysning af skøde, refusionsopgørelsen og handlens afslutning i øvrigt. Louise har arbejdet i ejendomsmæglerbranchen af flere omgange og har derved massere af erfaring med i bagagen og har styr på hele processen fra start til slut i en ejendomshandel. Louise er uddannet ejendomsmægler og indgår i et tæt samarbejde med alle vores rådgivere, så du får handlen sikkert i hus.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: