Køberrådgivning sikrer dig en mere gennemsigtig & tryg bolighandel

En god køberrådgiver kan sikre dig, at du ikke ender med en dårlig bolighandel. Det lyder måske en smule klicheagtigt, men uagtet dette, så kan en god køberrådgivning oplyse dig om alle de forhold du skal være særligt opmærksom på og hjælpe dig med at undgå faldgruberne, som kan ende med at blive en dyr fornøjelse.

Et boligkøb er på mange måder en livsomvæltende beslutning, og har stor indflydelse på din fremtidige privatøkonomi. Det er derfor vigtigt og være godt klædt på, så man undgår potentielle faldgruber og dermed uforudsete udgifter.

Køberrådgivning sikrer dine interesser som køber

Det er vigtigt og holde sig for øje, at i en ejendomshandel er ejendomsmægleren sælgers rådgiver. Det betyder, at ejendomsmægleren repræsenterer alene sælger, og er forpligtiget til at varetage sælgers interesser i hele forløbet, som typisk er at sælger får den bedste pris og de bedste vilkår i ejendomshandlen.

Det efterlader køberne i en situation, hvor de umiddelbart ikke har en rådgiver til at varetage deres interesser i en at livets største investeringer.

Når man køber en bolig, er der ikke noget krav om, at man skal have en rådgiver tilknyttet. Det kan dog vise sig at have flere fordele med en allieret til at varetage ens interesser, og generelt skabe tryghed og overblik gennem hele processen. Køberrådgivning er et forholdsvis nyt begreb, men ikke desto mindre vigtigt, i forhold til udviklingen på boligmarkedet, hvilket også kan ses i stigningen af markedet for køberrådgivning.

Som køber er det nemlig dit ansvar og forstå handlens dokumenter og dens sammenhæng, og det er blandt andet det ansvar du overlader til køberrådgiveren. Der er mange papirer, dokumenter og oplysninger du som boligkøber skal forholde dig til og én af køberrådgiverens fornemmeste opgaver er, at oplyse dig bedst muligt om den ejendom du er ved at købe og dernæst forhandle de bedst mulige vilkår på plads, for dig som køber. Det skaber tryghed, og giver plads til at du kan koncentrere dig om andre ting i forbindelse med boligkøbet.

En køberrådgiver er din rådgiver i bolighandlen fra A til Z og kan blandt andet varetage nedenstående opgaver:

  • Forhandling af prisen på boligen
  • Juridisk gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter
  • Korrespondance med handlens parter
  • Spotte potentielle faldgruber
  • Forhandle bedre vilkår for dig, som køber
  • Berigtigelse af bolighandlen – Tinglysning af skøde/refusionsopgørelse
  • Overholdelse af relevante tidsfrister og deadlines
  • Skabe tryghed og overblik gennem hele processen
  • Overtage det juridiske ansvar i handlen.

Undgå faldgruberne og uforudsete udgifter med køberrådgvning

At have en kompetent juridisk køberrådgiver ved sin side gennem hele forløbet, skaber tryghed og kan samtidig spare dig for uforudsete udgifter.

En køberrådgiver sikre dig blandt andet de mest fordelagtige vilkår i handlen, som kan være i forbindelse med overtagelsen, forhold der skal undersøges yderligere eller forhold der skal registreres korrekt ved offentlige myndigheder, forinden ejendommen overtages af dig.

Det er en stor mundfuld og skulle håndtere en bolighandel alene og det er en disciplin som en erfaren køberrådgiver arbejder med hver dag, hvilket betyder at de kan optimere handlen og processen for dig, så du står med de bedst mulige kort på hånden, inden du acceptere handlen endeligt.

Ingen handel – Ingen regning

Man skal huske på, at de fleste parter i en bolighandel driver en forretning, og selvom køberrådgivning også er en udskrivning i forbindelse med ejendomshandlen, er de godt givet ud, da du har en uvildig part der varetager dine interesser gennem hele forløbet.

Du kan med fordel vælge en køberrådgiver, der arbejder efter princippet om, hvis handlen ikke bliver endelig, så modtager du heller ikke en regning. Derved undgår du at stå med en regning, i en ejendomshandel, hvor I ikke kunne blive enige om forholdene.

Hvad enten du vælger at benytte en erfaren køberrådgiver eller boligadvokat er du dækket på samme måde, såfremt du naturligvis vælger en køberrådgiver der er fuldt ud ansvarsforsikret.
Begge parter varetager de samme opgaver i processen i forbindelse med godkendelse af handlen, tinglysning af skøde, frigivelse af købesummen etc. Den største forskel, vil i de fleste tilfælde afspejle sig i prisen for køberrådgivningen.

I et boligkøb er der både følelser, tryghed og penge på spil. Det handler om ens fremtidige privatøkonomi, hvorfor det netop giver mening og overlade ansvaret til en køberrådgiver så man er bedre klædt på til at undgå unødige bekymringer og dyre overraskelser i ens nye boligkøb.

Få hjælp af en erfaren boligrådgiver

Hos BoligPartner er vi eksperter i boligrådgivning, så står du også skal købe en bolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Om du skal have hjælp til den fulde køberpakke, gennemgang og lignende er vi altid klar til at hjælpe dig i mål.

Undgå at prisen for dit boligkøb bliver for høj, kom uden om faldgruberne og sørg for at få den bedst mulige handel. Skriv til os, så vi vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – eller ring til os på 70 60 50 38.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: