BoligPartner tilbyder køberrådgivning i Odense og omegn

Køberrådgivning i Odense

At købe bolig i Odense

At du har valgt en attraktiv by som Odense at bo i, giver dig en masser spændende muligheder til gavn for både dit fritidsliv og dit arbejdsliv. Odense ligger placeret lige midt i Danmark og er derfor et oplagt udgangspunkt for at nå alle kanter af landet.

Du kan med fordel bo i Odense og arbejde i Aarhus, København eller Kolding, da det er nemt at komme frem og tilbage. Du kan tage toget eller køre i egen bil, og med motorvej E20 er du i løbet af ganske kort tid godt på vej mod din arbejdsplads.

Professionel køberrådgivning

Det kan være svært at bevare overblik i en bolighandel og gennemskue, om alt det juridiske er på plads. Du kan være nervøs for, om der er begået fejl, eller om du indgår en købsaftale på de forkerte betingelser.

Det er derfor en rigtig god investering at have en professionel rådgiver ved din side, så du kan følge dig tryg og sikker gennem hele processen.

BoligPartner har mange års erfaring på boligmarkedet som både ejendomsmægler og jurist med speciale i ejendomme. Vi kender derfor rådgive og vejlede dig gennem alle aspekter af dit boligkøb i Odense.

Få hjælp til dit boligkøb i Odense

Når du har fundet din drømmebolig i Odense – det være sig ejerlejlighed, hus, andelsbolig eller sommerhus – så kontakt BoligPartner for en uforpligtende snak omkring, hvordan vi bedst kan hjælpe og rådgive dig gennem hele forløbet i handlen.

Vi har et indgående kendskab til boligmarkedet i Odense og kan derfor guide dig trygt lige fra første fremvisning til den dag, hvor sælger overdrager dig nøglerne til din nye bolig.

Køberrådgivning kontra boligadvokat

Som køberrådgiver kan vi yde nøjagtig den samme juridiske rådgivning og give den samme professionelle service som en boligadvokat. Eneste forskel er, at en køberrådgiver kan føre dig sikkert gennem en bolighandel til en ofte lavere pris end en boligadvokat.

BoligPartner har et indgående kendskab til boligmarkedet i Odense, og det er derfor et oplagt valg at vælge os frem for en boligadvokat i Odense

En mægler på din side

Når du vælger en køberrådgiver som BoligPartner, får du en professionel rådgiver og mægler, som er på din side gennem hele handlen. Hvor sælger har en ejendomsmægler på sin side til udelukkende at repræsentere sine interesser, er det en absolut fordel, at du som køber har en køberrådgiver på din side til at sørge for, at dine interesser bliver repræsenteret.

Det kan være sin sag at stå alene som køber over for sælger og sælgers mægler, men ved hjælp af en personlig køberrådgiver kan dine krav og betingelser tydeliggøres i handlen.

Hvad kan vi tilbyde?

Når du står foran køb af ny bolig, kan det være en svær opgave at overskue både de juridiske dokumenter, forhandling og korrespondance med sælger og mægler, forhandling af lån med bank og alle de andre processer i handlen.

Her kan BoligPartner være behjælpelig med en lang række ydelser, som giver dig overblik og ro i maven. Vi gennemgår løbende alle aftaler og vilkår med dig og står til hver en tid til rådighed for dine spørgsmål.

Vi kan sørge for at udarbejde refusionsopgørelse, gennemgå købsaftale og handlens øvrige juridiske dokumenter, samt sørge for tinglysning af skøde og stå for korrespondance med alle handlens parter.

Vi tilbyder forskellige pakkeløsninger. Alle med det formål at hjælpe dig trygt og sikkert gennem dit boligkøb. Du vil få en personlig kontakt med en uvildig køberrådgiver, der kun har dine behov og interesser for øje.

Kontakt os, hvis du vil købe bolig i Odense

Hvis en bolig eller ejendom i Odense og omegn har fanget din interesse, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi står klar til en uforpligtende snak og til at svare på dine spørgsmål.

Din kontakt forpligter ikke, før der foreligger et klart overblik over pris og vilkår.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: