Køberrådgivning for alle boligkøber i København

Køberrådgivning i København

Har du fundet en bolig i København, men mangler juridisk rådgivning og kompetent bistand, så vælg BoligPartner.

Vi er din køberrådgiver, og vi varetager dine interesser fra start til slut under dit boligkøb – og det gælder både køb af bolig, ejerlejlighed og andelsbolig.

Professionel og erfaren boligrådgivning

Når du vælger en boligrådgiver, får du løbende rådgivning under dit boligkøb og professionel bistand til at gennemgå og forstå alle dokumenter.

Med BoligPartners mangeårige erfaring som både ejendomsmægler og jurist med speciale i fast ejendom er du sikret kompetent køberrådgivning med dine interesser i fokus.

Vi er din køberrådgiver, og vi yder uvildig rådgivning til en fornuftig pris. Vores helt overordnede fokus er, at alle boligkøbere skal føle sig trygge under hele boligkøbet.

Uvildig boligrådgivning

Når du vælger BoligPartner som din boligrådgiver, får du en købermægler, som står på din side fra start til slut. Vi varetager forhandling med ejendomsmægleren og sørger for, at dine interesser bliver repræsenteret under hele købsprocessen.

Vi er også din garant for, at der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs. Du er derfor også sikret, at du ingen regning får, hvis handlen ikke gennemføres.

Ved køb af bolig er en ejendomsmægler altid på sælgers side, og det kan være en utryg situation at befinde sig i uden en rådgiver ved din side. Ved valg af BoligPartner får du en rådgiver, som dækker alle aspekter af dit boligkøb, og som sikrer dig tryghed og sikkerhed under hele processen.

Få hjælp til dit boligkøb i København

Du vil have direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen. Vi gennemgår alle handlens vilkår med dig. Vi er udelukkende på købers side, og vores køberrådgivning er professionel og alsidig.

Komplet køberpakke

Gør brug af vores ekspertise, så boligkøbet i København kommer til at forløbe gnidningsløst, og processen med at købe boligen eller ejendommen ikke holder dig vågen om natten.

Du kan benytte dig af vores komplette køberpakke, hvor købsaftale og alle handlens dokumenter gennemgås, og hvor handlen sikres, inden nøglerne overdrages fra sælger til dig.

Ved at vælge en køberpakke sørger BoligPartner for ansvaret over følgende:

  • Gennemgang af alle handlens dokumenter, herunder købsaftale.
  • Udarbejdelse af refusionsopgørelse.
  • Korrespondance med handlens parter.
  • Udarbejdelse af skøde
  • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse.

BoligPartner kan også tilbyde andre pakkeløsninger såsom: Berigtigelse af bolighandel, Tinglysning af skøde, Selvsalg og mange flere. 

Og har du spørgsmål til forhandling med din bank eller tilstandsrapport, står vi klar med kompetente svar. Der er ingen spørgsmål, der er for små.

Skal jeg vælge en boligadvokat, når jeg vil købe bolig?

Mange kan være af den opfattelse, at det kræver en boligadvokat for at sikre sig, at køberrådgivning er juridisk korrekt, eller at en bolighandel kommer trygt i hus.

Det forholder sig dog slet ikke på den måde. En boligrådgiver kan nemlig yde den samme juridiske køberrådgivning og gennemgang af handlens faser som en boligadvokat – og det ofte til en billigere pris.

Når du vælger BoligPartner til din boligrådgivning, får du en professionel købermægler, som har mange års erfaring som statsautoriseret ejendomsmægler. Vi er eksperter i rådgivning af fast ejendom og har et indgående kendskab til boligmarkedet.

Derudover er vi en erfaren jurist med speciale i fast ejendom, og vores juridiske kompetence sammenholdt med vores store erfaring med boligrådgivning giver dig som boligkøber en tryg og sikker bolighandel.

Kontakt BoligPartner

Du er altid velkommen til at kontakte BoligPartner for en uforpligtende snak om dit fremtidige boligkøb. Mangler du svar på dine spørgsmål eller en vurdering af din sag, så lad os indgå en dialog enten per telefon eller ved en personlig samtale.

Vi kan tilbyde en landsdækkende rådgivning, og med bopæl i Roskilde er Københavnsområdet både tæt på og velkendt for os. BoligPartner ved derfor, hvad der rører sig på boligmarkedet i København.

Vi står til hver en tid til rådighed for dine spørgsmål, og det koster dig ikke noget at spørge.

Du forpligter dig ikke til betaling for vores ydelser, før alle vilkår og aftaler ligger klar, eller før du er helt indforstået med, hvilken rådgivning du præcis ønsker at benytte dig af.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: