Har du brug for køberrådgivning i Aarhus?

Køberrådgivning i Aarhus

Attraktive boligkøb i Aarhus

Måske har du ligesom mange andre opdaget, at Aarhus er en attraktiv by at bosætte sig i. Her er et mangfoldigt kulturliv, masser af muligheder for shopping, og hele byen er omgivet af hav og smuk natur.

Hvis du har fundet en ejerlejlighed eller en villa i Aarhus, eller måske en anden spændende ejendom tæt på byen som for eksempel et sommerhus, så hav BoligPartner ved din side, så bolighandlen kommer sikkert i hus.

Vi hjælper dig med dit huskøb i Aarhus

Det er en stor investering at købe bolig, og det kan godt føles som en stor mundfuld at skulle overskue alle elementer i handlen alene, men du behøver ikke at stå ene med ansvaret.

Ved at vælge en køberrådgiver som BoligPartner kan vi sikre dig, at vi har overblik over hele processen, så alt forløber korrekt under handlen.

Køberrådgivning kontra boligadvokat

Køb af bolig kræver ikke, at du investerer penge i en boligadvokat. Du kan til en ofte billigere pris få samme og måske endda bedre vilkår ved at vælge en juridisk rådgiver i stedet.

BoligPartner har mange års erfaring som både ejendomsmægler og jurist med speciale i ejendomme, og vi er derfor et oplagt valg, når du vil købe en ejendom.

Hvad kan BoligPartner tilbyde?

BoligPartner er udelukkende på din side i bolighandlen, så du ikke står alene overfor sælger og sælgers ejendomsmægler.

Det er nemlig vigtigt at være opmærksom på, at ejendomsmægleren kun dækker sælgers interesser – og i den forbindelse er det oplagt for dig som køber at have en køberrådgiver til at rådgive dig og tale din sag.

Landsdækkende service

Vi tilbyder køberrådgivning i hele landet, og Aarhus og omegn er naturligvis ingen undtagelse.

Da BoligPartner har mange års erfaring med bolighandel bag os, har vi et indgående kendskab til boligmarkedet i Aarhus. Vi kender både til boligerne i Midtbyen og i de enkelte forstæder samtidig med, at sommerhusområderne omkring Aarhus også er et kendt marked for os.

Pakkeløsninger

Hos BoligPartner kan vi tilbyde mange forskellige pakkeløsninger, og du kan frit vælge mellem dem alt efter dit behov.

Når du vælger en af vores pakker, sørger vi for at holde overblik over alle aspekter ved dit køb. Vi garanterer, at alt det juridiske og formelle er på plads, så du bare skal fokusere på dit nye kapitel i Aarhus.

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Udarbejdelse af refusionsopgørelsen.
  • Gennemgang af købsaftale.
  • Udarbejdelse og tinglysning af skøde.
  • Gennemgang af alle handlens dokumenter.
  • Korrespondance med handlens partner. Det kan både være med ejendomsmægleren, sælger eller din bank.
  • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, eventuelt med advokatforbehold i købsaftalen.

Vores mest populære pakkerløsninge er Køberpakke og Køber – Gennemgang, og de fås ligesom alle vores andre pakker til en fordelagtig pris.

Køber er i centrum hos BoligPartner

For BoligPartner er det yderst vigtigt, at vores kunder føler sig i gode hænder fra start til slut. Vi prioriterer derfor en personlig kontakt, hvor vi står til rådighed for køber med en løbende dialog omkring pris, salg og alle andre vigtige oplysninger.

– og du kan trygt komme til os med alle dine spørgsmål.

Kontakt BoligPartner, når du skal købe bolig i Aarhus

Du behøver ikke lede efter boligadvokater i Aarhus, når du skal købe ejendom i eller omkring byen. Kontakt derimod BoligPartner for en professionel og kompetent rådgivning.

Vi kan yde personlig rådgivning eller per telefon – det afhænger fuldstændig af, hvilken form der passer dig bedst.

BoligPartner står altid til rådighed for en uforpligtende snak. Det gælder både spørgsmål om dit forestående køb af bolig og om boligmarkedet i Aarhus.

Du forpligter dig ikke til nogen aftaler, før alle vilkår er aftalt grundigt mellem Boligpartner og dig. Ligesom vi altid arbejder med faste priser på vores pakkeløsninger.

Du kan derfor være sikker på at undgå ubehagelige overraskelser som ekstra regninger eller stigende priser.

Ingen handel betyder ingen regning

Det er vigtigt for os at understrege, at hvis handlen ikke kommer i hus, så modtager du heller ingen regning.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: