Få en tryg bolighandel med køberrådgivning

Pris kr. 7.995,- inkl. moms

Opnå de bedste købsvilkår i din bolighandel. Vores køberrådgivere sidder til at tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

BoligPartner sørger for

  • Vi gennemgår købsaftalen og alle handlens dokumenter
  • Vi fremsender rådgivningsskrivelse, om forhold du skal være opmærksom på
  • Vi udarbejder godkendelsesskrivelse, med eventuelle forbehold for handlen
  • Vi sørger for korrespondancen med handlens parter om handlen
  • Vi godkender handlen i sin helhed
  • Vi sørger for udarbejdelse eller kontrol af skøde
  • Vi sørger for udarbejdelse eller kontrol af refusionsopgørelse
  • Vi sikre handlens afslutning i sin helhed

Pris

kr. 7.995,-
Inkl. moms

Dine fordele

Hos BoligPartner, får du mere end bare køberrådgivning. Hos BoligParter får du faglig ekspertise, hvor én af vores fornemmeste opgaver er at skabe tryghed i processen, bevare overblikket og formidle de juridiske forhold ved din ejendomshandel på en let og forståelig måde.

Har du spørgsmål til din bolighandel?

Bliv ringet op af køberrådgiver og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Ingen Handel - Intet salær

Hvis handlen ikke gennemføres, skal du heller ikke betale

Landsdækkende service

Uanset hvor i landet du ønsker at købe bolig, yder vi rådgivning

Personlig rådgivning

Du får en personlig boligrådgiver, som er med dig fra start til slut

Rådgivning til fast pris

Fast pris på boligrådgivning, fremfor uklare timepriser.

Sådan er processen

Udfyld vores kontaktformular
Bliv ringet op af en af vores erfarne rådgivere
Sammen gennemgår vi dit behov og videre forløb.
Du får tilknyttet personlig køberrådgiver som er med fra start til slut.
BoligPartner overtager ansvaret og sørger for, at I kommer trygt videre

Køberrådgivning med fokus på personlig rådgivning

Hos BoligPartner får du tilknyttet en personlig boligrådgiver som kender din sag. Din boligrådgiver sikrer dine rettigheder og sørger for de bedste vilkår for dig som køber, så du og din familie i stedet kan glæde jer til at flytte ind i jeres nye bolig.

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

Mød din rådgiver

Har du spørgsmål til din bolighandel?

Bliv ringet op af køberrådgiver og få en uforpligtende snak om dine muligheder.

Oftest stillede spørgsmål

Vi ved, at et køb af en bolig er en stor beslutning, og at det helt naturligt giver mange spørgsmål til processen.

Er prisen på kr 7.995 fast, eller skal jeg betale andre udgifter udover?

Du skal kun betale kr. 7.995 i honorar til BoligPartner, uanset hvor lang tid vi bruger på din sag. Det er din garanti for en fast og fair pris. Du skal som køber desuden betale tinglysningsafgift til staten. Tinglysningsafgiften er delt i to og opgøres som en fast afgift på kr. 1.750 og en variabel afgift på 0,6 % af købesummen.

Skal jeg betale BoligPartner, hvis handlen ikke bliver til noget?

Du skal kun betale kr. 7.995 i honorar til BoligPartner, uanset hvor lang tid vi bruger på din sag. Det er din garanti for en fast og fair pris. Du skal som køber desuden betale tinglysningsafgift til staten. Tinglysningsafgiften er delt i to og opgøres som en fast afgift på kr. 1.750 og en variabel afgift på 0,6 % af købesummen.

Hvad er forskellen på BoligPartner og en traditionel advokat?

Ligesom en traditionel advokat er BoligPartner rådgiveransvarsforsikret. BoligPartners rådgivning og sagsbehandling er fuldt ansvarsforsikret via HDI Gerling. Kvalitetsmæssigt er der ingen forskel på den juridiske rådgivning fra BoligPartner og rådgivning fra advokat i jeres købsproces. Både BoligPartner og en traditionel advokat kan yde køberrådgivning om boligkøb og hjælpe dig med at gennemskue indhold og betydning af dokumenter. BoligPartner vil ofte yde dig en mere helhedsorienteret køberrådgivning og hjælpe dig trygt gennem købsprocessen fra start til slut, eftersom det er det eneste vi laver.

Kan ejendomsmægleren ikke bare rådgive mig?

Nej, ejendomsmægleren må kun rådgive og vejlede fra én side af bordet. Det blev i 2015 vedtaget ved lov (loven om fast ejendom), at ejendomsmæglere fremadrettet kun må varetage sælgers interesser. Derfor er det blevet endnu mere vigtigt, at du som køber har egen rådgiver med i handlen fra start til slut.

Hvilke typer af ejendomme arbejder I med?

BoligPartner arbejder hovedsageligt med almindelige huse, ejerlejligheder og sommerhuse. Vi vil også meget gerne hjælpe dig med projektkøb, nedlagt landbrug, grundkøb eller køb af ideel anpart. I disse sager vil der være et tillæg på kr. 1.500, fordi sagsbehandlingen er mere omfattende ved disse boligformer.

Yder i rådgivning i mit lokalområde?

Ja. Det har ingen betydning om du handler i øst eller vest. Juraen er den samme, og vi har erfaring med bolighandler i hele landet. BoligPartners rådgivning er landsdækkende og foregår hovedsageligt online, hvor du altid kan komme i kontakt med din køberrådgiver på enten mail eller telefon på tidspunkter som passer dig bedst.

Har du stadig spørgsmål omkring køberrådgivning?

Ønsker du at møde din kommende køberrådgiver eller vil du bare gerne vide lidt mere om vores ydelser, sidder vores erfarne køberrådgivere klar til at svare på dine spørgsmål.


Vi tror på, at den direkte kontakt med egen køberrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.


Jeg vil gerne vide mere