Fremtidsfuldmagt

1.495,-

Trustpilot - Fremragende
fortrydelsesret ved boligkøb
watermark

Hvad indeholder en Fremtidfuldmagt?

  • Vi udarbejder fremtidsfuldmagten, så den passer til dine ønsker
  • Tinglysning af fremtidsfuldmagten, så den kan træde i kraft, hvis det bliver relevant
  • Vi sørger for korrespondancen med handlens parter
  • Vi sikre I er klar til notar, som skal bekræfte og notere fuldmagten, før denne er gyldig

Vi udarbejder og tinglyser din fremtidsfuldmagt, så du er sikret i fremtiden

En fremtidsfuldmagt er en skriftlig erklæring, hvori en person (fuldmagtsgiver) giver en anden person (fuldmægtig) beføjelse til at træffe beslutninger på fuldmagtsgiverens vegne i fremtiden. Fremtidsfuldmagten kan være en fuldmagt til at håndtere økonomiske sager eller træffe beslutninger om lægebehandling.

Fremtidsfuldmagten er begrænset til at gælde i en bestemt periode eller i en bestemt situation, fx hvis fuldmagtsgiveren bliver umyndiggjort pga. fysisk eller psykisk sygdom.

Fremtidsfuldmagten skal altid være skriftlig, og den skal underskrives af både fuldmagtsgiver og fuldmægtig. Fremtidsfuldmagten indtastes i tinglysningsrettens system og underskrive digitalt med MitID, og skal efterfølgende bekræfte for en notar ved personligt og fysisk fremmøde i skifteretten.

Fremtidsfuldmagten kan være en god løsning, hvis fuldmagtsgiveren ønsker at sikre, at der er nogen, der kan tage vare på hans eller hendes økonomi og træffe beslutninger på fuldmagtsgiverens vegne i fremtiden, fx hvis fuldmagtsgiveren bliver umyndiggjort pga. fysisk eller psykisk sygdom. Fremtidsfuldmagten kan også være en god løsning, hvis fuldmagtsgiveren ønsker at sikre, at der er nogen, der kan træffe beslutninger om lægebehandling på fuldmagtsgiverens vegne i fremtiden.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at fremtidsfuldmagten ikke erstatter den almindelige fuldmagt. Den almindelige fuldmagt gælder kun for den periode, hvor fuldmagtsgiveren er i stand til at træffe beslutninger selv, mens fremtidsfuldmagten gælder for den periode, hvor fuldmagtsgiveren ikke er i stand til at træffe beslutninger selv. Derfor kan det være en god idé at have begge dele, hvis man ønsker at sikre, at der er nogen, der kan tage vare på ens økonomi og træffe beslutninger på ens vegne i fremtiden.

Med BoligPartners Køber-Gennemgang, får du den faglige ekspertise til at gennemgå og udarbejde det juridiske indhold af fremtidsfuldmagten og sikring af dine interesser til fremtiden.

Fremtidsfuldmagt

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor:

Ingen Handel - Intet salær

Hvis handlen ikke gennemføres, skal du heller ikke betale

*Er handlen betinget af eget salg eller hvis anden køber benytter sin evt. forkøbsret, opkræves der 1.500 DKK, hvis handlen annulleres. De 1.500 DKK modregnes i et evt. nyt boligkøb gennem os indenfor 3 måneder efter annulleret handel

Landsdækkende service

Uanset hvor i landet du ønsker at købe bolig, yder vi rådgivning

Personlig rådgivning

Du får en personlig boligrådgiver, som er med dig fra start til slut

Rådgivning til fast pris

Fast pris på boligrådgivning, fremfor uklare timepriser.

Sådan er processen

Udfyld vores kontaktformular
Bliv ringet op af en af vores erfarne rådgivere
Sammen gennemgår vi dit behov og videre forløb.
Du får tilknyttet personlig køberrådgiver som er med fra start til slut.
BoligPartner overtager ansvaret og sørger for, at I kommer trygt videre

Fremtidsfuldmagt

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: