Boligrådgivning kaldes også ofte køberrådgivning

Hvad laver en boligrådgiver?

Står du foran et boligkøb, kan der være mange spørgsmål, som melder sig:

 • Føler jeg mig tilstrækkeligt oplyst om boligens tilstand?
 • Hvordan undgår jeg at blive overrasket over uforudsete udgifter?
 • Hvor får jeg uvildig boligrådgivning?
 • Hvordan sikrer jeg mig, at mine interesser i handlen tilgodeses?
 • Hvem kan føre mig trygt og sikkert gennem boligkøbet?

Når du køber bolig, skal du følge dig tryg og sikker. Og det er her boligrådgiveren – som oftest kaldet køberrådgiver – kommer ind i billedet.

Hvad laver en boligrådgiver?

En boligrådgiver repræsenterer dig og dine interesser i boligkøbet, så du kan vide, at der bliver taget hånd om alle aspekter i processen.

BoligPartner er køberrådgiver med en bred og lang erfaring i bolighandler – tjek bare vores TrustPilot rating!

Vi er det gode – og ofte billigerealternativ til en boligadvokat.

Kontakt os

Hvis du vælger os som køberrådgiver, får du kompetent og professionel boligrådgivning, og du vil med ro i maven kunne gennemføre dit køb af bolig.

Vi varetager dine interesser og er garant for, at de juridiske og økonomiske vilkår er på plads, så du med ro i sindet kan have fokus på at glæde dig til din nye bolig.

Det er vigtigt for os, at du føler dig taget i hånd hele vejen, og vi vil derfor informere dig løbende om processen – både før, under og efter dit køb af bolig. Vi har attraktive rådgivningsløsninger, som kan dække dit behov og sikre, at boligkøbet forløber trygt og sikkert, så det hele bliver en god oplevelse for dig.

Hvad koster boligrådgivning?

Det at købe en bolig er en stor beslutning. Der er mange penge på spil, og mange vigtige beslutninger skal træffes, og du behøver ikke at stå alene med dine valg.

BoligPartner hjælper dig bedst muligt gennem alle aspekter ved køb af bolig, og hvis du vælger os som boligrådgiver, får du:

 • Gennemgang af købsaftalen og handlens dokumenter
 • Formidling af de juridiske forhold ved din ejendomshandel på en let og forståelig måde
 • Faglig ekspertise
 • Vi overtager ansvaret, så du kan holde fokus på andre forhold i forbindelse med flytningen
 • Erfaring med boligrådgivning

Prisen for boligrådgivning er 5.995,- hos BoligPartner.

Hvorfor skal du vælge BoligPartner?

Vi er din køberrådgiver og vi giver dig tryghed fra start til slut

Ingen handel – intet salær

 • Attraktive faste pakkeløsninger.
 • Landsdækkende service.
 • Personlig boligrådgiver.

Ingen handel – intet salær

Vi arbejder naturligvis efter princippet – ingen handel – intet salær. Det betyder, at du udelukkende skal betale, hvis handlen gennemføres. Og fakturaen får du først, når handlen er endelig.

Landsdækkende service

Uanset hvor i Danmark du bor (f.eks. København, Aarhus), kan du benytte dig af vores rådgivning og vores pakkeløsninger.

Attraktive pakkeløsninger

Vi tilbyder faste attraktive pakkeløsninger, så du er sikker på at undgå ubehagelige overraskelser ved uklare timepriser.

Personlig boligrådgiver

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til tryghed og derved starten på den gode bolighandel.

En af vores fornemmeste opgaver er at skabe tryghed i processen, bevare overblikket og formidle de juridiske forhold ved din bolighandel på en let og forståelig måde.

Vi har fokus på dine interesser, og vi tager altid udgangspunkt i dig og dine forhold.

Professionel rådgivning samt tryghed og sikkerhed for dig kan vi tilbyde dig, hvis du vælger en af vores attraktive pakkeløsninger.

Køberrådgivning hos BoligPartner inkluderer også:

 • Gennemgang af købsaftalen og handlens dokumenter
 • Rådgivning om forholdene ved bolighandlen
 • Juridisk rådgivning om tilstandsrapporten
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse
 • Godkendelse af handlen
 • Udarbejdelse af skøde
 • Tinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
 • Sikre handlens afslutning i helhed

Du har også mulighed for at vælge en af vores mange andre pakkeløsninger

Du kan til hver en tid spørge os til råds om stort og småt i forbindelse med bolighandlen, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at du føler dig tryg.

Kontakt BoligPartner

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen. Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske fra start til slut.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så udfyld kontaktformularen og vi vil ringe dig op eller ring til os på 70 60 50 38.

Om BoligPartner

BoligPartner er skabt med ideen om, at et godt omdømme kommer indefra, men bliver bedømt udefra af vores klienter.

Vi ved, at et køb af en bolig er en stor beslutning, og at det helt naturligt giver mange spørgsmål til processen.

Som erfaren boligrådgiver har vi svarene og sørger samtidig for alt det formelle, så du i stedet kan glæde dig at starte et nyt kapitel i din nye bolig.

Eksperter i boligrådgivning

Hos BoligPartner er vi eksperter i rådgivning af handel med fast ejendom og har stor erfaring inden for en bred vifte af opgaver med boligrådgivning.

Erfaringen har vi opnået gennem flere års arbejde med køb og salg af fast ejendom som statsautoriseret ejendomsmægler og efterfølgende som jurist med speciale i fast ejendom.

Uvildig rådgivning

Vi er garant for en uvildig boligrådgivning, og vi står på din side gennem hele handlen. Det betyder, at du kan føle dig tryg og sikker gennem hele forløbet. Så snart du har sat din underskrift på købsaftalen, så er det os overtager ansvaret og vi sikrer dig at du undgår ubehagelige overraskelser i handlen. Vi tager os af det juridiske papirarbejde og sørger for, at alle aspekter vedrørende boligkøbet er grundig gennemgået og udført.

På din side

Når sælger sætter en bolig til salg, vil han/hun ofte sætte boligen til salg via en ejendomssælger. Ejendomsmægleren er på sælgers side i en bolighandel. En boligrådgiver vil være på din side.

Her kan vi komme ind i billedet og bistå dig med juridisk og praktisk rådgivning og anvisninger, så du med en god mavefornemmelse kan gennemføre boligkøbet og glæde dig over din nye bolig. Vi har øje for de vigtige aspekter ved køb af bolig, og vi sørger for overblikket, så du kan komme godt og sikkert gennem hele processen.

Vælg en af vores attraktive pakkeløsninger eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til dit forestående boligkøb.

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: