Det gode alternativ til en boligadvokat hedder køberrådgiver

Et godt alternativ til en boligadvokat

Når du søger rådgivning og juridisk bistand til køb af bolig, kan en køberrådgiver være et godt og kompetent alternativ til en boligadvokat.

En køberrådgiver kan tilbyde de samme ydelser, når du står foran køb af bolig, og du vil opleve, at vi mange gange kan klare opgaven billigere end en boligadvokat, og vi ansvarsforsikret for vores rådgivning på samme måde som boligadvokaten.

Hvad er forskellen på en boligrådgiver og en advokat?

Hvor en boligadvokat beskæftiger sig med mange forskellige vilkår omkring en bolighandel, har vi som køberrådgiver specialiseret os i rådgive boligkøbere i deres ejendomshandel, og vi har mange års erfaring som både statsautoriseret ejendomsmæglere og jurister med speciale i fast ejendom bag os.

Du er garanteret den samme juridiske tryghed samtidig med, at vores kompetencer som boligrådgiver kommer i spil. Det betyder, at du sikkert og ubekymret kan lade os varetage alle aspekter omkring boligkøbet.

Vælg os som din boligrådgiver

Brug vores alsidige og brede viden inden for bolighandel, når du skal købe bolig. Vi er specialister i boligrådgivning og har et indgående kendskab til boligmarkedet, og vi derfor kan bringe dig sikkert gennem dit forestående boligkøb.

Vi tilbyder en allround rådgivning og står ved din side gennem hele processen:

 • Alle vilkår og dokumenter ved boligkøbet bliver gennemgået af os
 • Du bliver under hele processen oplyst, om handlens forløb
 • Du kan være sikker på, at du får det fulde overblik over alle handlens vilkår
 • Vi sikrer, at du trygt kan købe din drømmebolig

Vi tilbyder attraktive køberpakker og løsninger, der kan dække alle dine behov ved køb af bolig.

Kontakt os for en uddybende snak. Udfyld kontaktformularen og vi vil ringe dig op eller ring til os på 70 60 50 38.

Køb af bolig

Køb af bolig er en stor beslutning i dit liv, og der er mange juridiske og økonomiske forhold, der skal være styr på. Det er helt afgørende for os, at du føler dig tryg og sikker, når du køber ny bolig.

Vi tilbyder professionel og kompetent boligrådgivning, og vi tager hånd om alle aspekter i processen. Du kan derfor sove roligt om natten, hvis du vælger os som din boligrådgiver, og bare glæde dig til det nye kapitel i dit liv.

Vælg os som din boligrådgiver

Vi varetager dine interesser og garanterer, at de alle juridiske og økonomiske vilkår er plads i handlen. Vi er på din side hele vejen gennem processen, så dit køb af bolig bliver en god og tryg oplevelse.

Vi tilbyder helhedsorienterede rådgivningsløsninger og attraktive køberpakker, som dækker alle dine behov, og du kan til hver en tid kontakte os med spørgsmål undervejs, så du undgår tvivl og en unødig følelse af usikkerhed.

BoligPartner hjælper dig bedst muligt gennem alle aspekter ved køb af bolig, og hvis du vælger os som boligrådgiver, får du

 • Gennemgang af købsaftalen og alle handlens dokumenter
 • Formidling af de juridiske forhold ved din ejendomshandel på en let og forståelig måde
 • Faglig ekspertise
 • Kompetent juridisk rådgivning
 • Vi overtager ansvaret, så du kan holde fokus på din flytning
 • Løbende orientering om status på handlen

Hvorfor skal du vælge BoligPartner?

Vi er din køberrådgiver og vi giver dig tryghed fra start til slut

Ingen handel – intet salær

 • Attraktive faste pakkeløsninger.
 • Landsdækkende service.
 • Personlig Boligrådgiver.

Ingen handel – intet salær

Vi arbejder naturligvis efter princippet – ingen handel – intet salær. Det betyder, at du udelukkende skal betale, hvis handlen gennemføres. Og fakturaen får du først, når handlen er endelig.

Landsdækkende service

Uanset hvor i Danmark du bor, kan du benytte dig af vores rådgivning og vores pakkeløsninger.

Attraktive pakkeløsninger

Vi tilbyder faste attraktive pakkeløsninger, så du er sikker på at undgå ubehagelige overraskelser ved uklare timepriser.

Personlig boligrådgiver

Vi tror på, at den direkte kontakt med egen boligrådgiver gennem hele processen er nøglen til en tryg og god bolighandel.

Vores fornemmeste opgaver er at skabe tryghed i processen, være garant for overblikket og formidle de juridiske forhold ved din bolighandel på en let og forståelig måde. Vi tager altid udgangspunkt i dig og din situation og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger, og undervejs i processen vil du blive oplyst om alle de forhold, som du skal være opmærksom på.

En Køberpakke inkluderer også:

 • Gennemgang af købsaftalen og handlens dokumenter
 • Rådgivning om forholdene ved bolighandlen
 • Udarbejdelse af godkendelsesskrivelse
 • Godkendelse af handlen
 • Udarbejdelse af skøde
 • Tinglysning af skøde
 • Udarbejdelse af refusionsopgørelse
 • Sikre handlens afslutning i helhed

Du har også mulighed for at vælge en af vores mange andre pakkeløsninger

Du kan til hver en tid spørge os til råds om stort og småt i forbindelse med bolighandlen, fordi vi ved, hvor vigtigt det er for dig, at du føler dig tryg.

Kontakt BoligPartner

Vi er en erfaren boligrådgiver, der varetager dine interesser og bistår dig gennem hele bolighandlen. Vi har overblikket i handlen og klarer alt det praktiske fra start til slut.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig, så udfyld kontaktformularen og vi vil ringe dig op eller ring til os på 70 60 50 38.

Om BoligPartner

BoligPartner er skabt med ideen om, at et godt omdømme kommer indefra, men bliver bedømt udefra af vores klienter.

Vi ved, at et køb af en bolig er en stor beslutning, og at det helt naturligt giver mange spørgsmål til processen.

Som erfaren boligrådgiver har vi svarene og sørger samtidig for alt det formelle, så du i stedet kan glæde dig at starte et nyt kapitel i din nye bolig.

Eksperter i boligrådgivning

Hos BoligPartner er vi eksperter i rådgivning af handel med fast ejendom og har stor erfaring inden for en bred vifte af opgaver med boligrådgivning.

Erfaringen har vi opnået gennem flere års arbejde med køb og salg af fast ejendom. Du kan derfor have fuld tillid til, at intet bliver overset, og at alle deadlines overholdes.

Uvildig rådgivning

Vi er garant for en uvildig boligrådgivning, og vi står på din side gennem hele handlen. Det betyder, at du kan føle dig tryg og sikker gennem hele forløbet. Du vil undgå ubehagelige overraskelser i handlen, fordi vi tager os af det juridiske papirarbejde og sørger for, at alle aspekter vedrørende boligkøbet er grundig gennemgået og udført.

På din side

Når sælger sætter en bolig til salg, vil han/hun ofte sætte boligen til salg via en ejendomssælger. Ejendomsmægleren er sælgers rådgiver i en bolighandel og varetager derfor sælgers interesser. En boligrådgiver vil være på din side, og have dine interesser i fokus igennem hele forløbet

Her kan vi komme ind i billedet og bistå dig med juridisk og praktisk rådgivning og anvisninger, så du med en god mavefornemmelse kan gennemføre boligkøbet og glæde dig over din nye bolig. Vi har øje for de vigtige aspekter ved køb af bolig, og vi sørger for overblikket, så du kan komme godt og sikkert gennem hele processen.

Vælg en af vores attraktive pakkeløsninger eller kontakt os, hvis du har spørgsmål til dit forestående boligkøb.

Du kan læse meget mere om bolighandel her, hvor du finder artikler og blog, og hvor du også finder Guide til huskøb – tjekliste ved overtagelse af hus

KONTAKT OS

Vi deler gerne ud af vores erfaringer og gode råd. Det er fuldstændigt uforpligtende, og vi lover dig at du får en dygtig Køberrådgiver i røret. Indtast dine kontaktoplysninger nedenfor: