Sælg-Selv

Nye tider
For år tilbage kunne du selv sælge din lejlighed. Med en formular fra boghandleren kunne det lade sig gøre. Men lovens krav til opstillinger og oplysninger, som sælger har ansvaret for, er blevet så store, at det er nødvendigt med professionel medvirken. Skal du sælge, må du derfor henvende dig til en ejendomsmægler. Han påtager sig ansvaret for, at alt i handelen, såvel økonomi som jura, er korrekt.

Alt eller intet
Men hos den traditionelle ejendomsmægler kan du ikke nøjes med at købe "det svære", det med ansvaret. Du skal købe hele hans pakke med annoncering, markedsføring, fremvisning m.m. Du kan ikke vælge noget fra, hvis du selv vil arbejde med. Af interesse eller fordi du vil spare salær, markedsføring m.m og bruge pengene til at opfylde andre ønsker.

Køb "det svære", slip for ansvaret
og spar penge

Med Sælg-selv køber du det svære, og ansvaret for den korrekte handel overlader du til din ejendomsmægler. Alt er, som hvis du går til en traditionel mægler. Du skal blot selv fremvise og annoncere din lejlighed. Lovgiverne arbejder på,at det skal være billigere at handle bolig. Sælg-selv gør det muligt.

Du får vejledning og gode råd
Du skal naturligvis bruge noget tid. Til gengæld følger du salget på nærmeste hold. Nu er det din ejendomsmægler, der skal spørge dig, hvordan det går. Og du bliver aldrig ladt alene. Du får vejledning til annoncetekst og indrykning og hvordan du tackler fremvisningen. Jeg har prøvet det i 20 år.
Den erfaring kan du trække på.

Hvem kender bedst din lejlighed?
Hvem kender lejligheden, ejendommen og området bedre end du? Hvem kan bedre fortælle om fordele og muligheder? Du får købernes reaktioner uden mellemmand og kan lettere selv vurdere, om prisen skal justeres, eller en væg bør males. De "tekniske" spørgsmål overlader du til mig at svare på.

God løn og nyttige erfaringer
Og "lønnen", som ikke er småpenge, kan du jo f.eks. bruge på din nye bolig. Og som medejendomsmægler får du erfaringer, du kan bruge som køber.

Det er gratis at høre mere
Vi mødes i din lejlighed, og jeg giver mit forslag til salgsvilkår og et salgsbudget, der viser dit kontante overskud ved salget. Samtidig fortæller jeg i detaljer om Sælg-selv, så du kan vurdere, om det er noget for dig.

Vi går igang med samarbejdet
Vi laver en aftale om mine pligter, at ansvaret for det korrekte salg er mit, hvad det koster o.s.v.
   Så går jeg straks i gang med at lave opstilling og samle alle oplysninger om din lejlighed. Udkast til en købsaftale gøres klar, så vi er parate, når den interesserede køber dukker op.
   Beskrivelse, tegning, fotos, annoncetekst vil du måske selv lave, eller vi kan samarbejde om det. Din lejlighed bliver udstillet i min forretning og på www.boligsiden.dk, hvor alle ejendomme der er til salg i Danmark nu kan findes.

Du viser frem, vi forhandler, jeg slutter af
Nu går du i gang med annoncering og fremvisning. Vi aftaler, hvordan det vil være mest praktisk for dig.
Når køberen er fundet, bliver der nogle forhandlinger, som vi arbejder sammen om, før du og køber skriver købsaftalen under. Det afsluttende ekspeditonsarbejde ordner jeg.
Fra start til mål kontrollerer jeg, at alt går som det skal.

21 års erfaring
I 21 år har jeg beskæftiget mig med ejendoms-
handel. Du får altså en virkelig professionel rådgiver, hvor intet overlades til tilfældighederne. Og du har personlig kontakt med mig hele vejen.

Hvad koster det?
Kr. 10.625 kr.incl. moms koster Sælg-selv. Udlæg til attester 1.500-2.000 kr. betales efter regning. Der er ingen ekstra udgifter, uden det er aftalt. Og skal du have nye opstillinger med anden pris eller vilkår, er det også med.

Alle har ønsket det, nu er det her
Mange har savnet muligheden for at slippe gennem deres ejendomshandel uden for mange salærer og gebyrer. Sælg-selv er denne mulighed. Og helt i tråd med lovgivernes ønske om bedre vilkår for sælgerne.

Sælg-selv
på mæglers ansvar


Bent Christensen
rådgiver og sørger for:

• Vurdering af
lejligheden

• Salgsopstilling
og budget

• Indsamling af oplysninger

• Rådgivning

• Annoncetekst
og salgstips

• Opsætning på
www.boligsiden.dk

• Udstilling i
forretning

• Lånetilbud

• Købsaftale

• Forhandlinger
med køber

• Styring og kontrol

og meget mere
for kr. 8.500 + moms


Du sørger for:

• Annoncering

• Fremvisning

- og sparer
mange penge


boligpartner | forsiden | top | e-post

Webmaster: Bent Christensen
Ejendomsmægler Bent Christensen

Frederiksberg Allé 12 • 1820 Frederiksberg C

33 31 46 36 • bc@boligpartner.dk